Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Τεχνική αυτοθεραπείας κοιτάζοντας τον ήλιο (sun gazing)


Έχουμε έναν υπέρ-υπολογιστή στα σώματα μας, το όποιο μας δόθηκε από την φύση, είναι ο εγκέφαλος μας. Ο HRM (Hira Ratan Manek) το αποκαλεί “brainutor”. Ο εγκέφαλος είναι πιο ισχυρός ακόμα και από το πιο προηγμένο Η/Υ. Στο κάθε άνθρωπο έχει χαριστεί ένας αμέτρητος αριθμός ταλέντων και έχει κληρονομήσει τεράστιες δυνάμεις από την φύση. Τα άτομα ποτέ δεν θα πρέπει να υποτιμούν τον εαυτό τους. Ο καθένας είναι χαρισματικός. Αν χρησιμοποιήσουμε αυτές τις δυνάμεις μπορούμε να φτάσουμε τους εαυτούς μας σε μεγάλο επίπεδο. Δυστυχώς, αυτές οι απεριόριστες κληρονομικές δυνάμεις είναι προγραμματισμένες σε αυτά τα τμήματα του εγκεφάλου στα οποία το μεγαλύτερο μέρος είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και μένουν αχρησιμοποίητα. Ακόμα και η ιατρική επιστήμη συμφωνεί ότι δύσκολα χρησιμοποιούμε το 5-7% του εγκεφάλου μας – οι πιο λαμπροί άνθρωποι όπως ο Αϊνστάιν έχει καταγραφεί ότι χρησιμοποιούν μόνο το 32% του εγκεφάλου τους.
Αν μπορούσαμε να δραστηριοποιήσουμε τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να αφυπνίσουμε αυτές τις απεριόριστε κληρονομικές μας δυνάμεις στους εαυτούς μας τότε θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε τους εαυτούς μας σε υψηλότερα επίπεδα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ότι αποτέλεσμα θέλουμε. Για να χειριστούμε τον εγκέφαλο αποτελεσματικά, χρειάζεται να δραστηριοποιηθεί. Για να είμαστε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη παροχή δύναμης. Η Ηλιακή ενέργεια είναι η πηγή που ενδυναμώνει τον εγκέφαλο, η οποία μπορεί να εισέλθει και να φύγει από το ανθρώπινο σώμα μόνο από ένα όργανο του σώματος, το ανθρώπινο μάτι. Τα μάτια είναι η είσοδος, η πύλη για την Ηλιακή ενέργεια προς τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Λέγονται επίσης τα παράθυρα της ψυχής. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το μάτι έχει πολλές άλλες λειτουργίες εκτός της οράσεως. Και άλλες πληροφορίες θα μας αποκαλυφθούν στην συνέχεια για τις λειτουργίες του ματιού. Τα μάτια είναι πολύπλοκα όργανα και έχουν 5 δισεκατομμύρια μέρη, πιο πολλά ακόμα και από ένα διαστημόπλοιο που έχει 6-7 εκατομμύρια μέρη. Από αυτό μπορείτε να δείτε τις αμέτρητες δυνατότητες του ανθρωπίνου ματιού.
Ο HRM διαβεβαιώνει ότι το ουράνιο τόξο είναι στο μάτι και όχι στον ουρανό. Τα επτά χρώματα του Ηλίου είναι μόνο η αντανάκλαση αυτού του οποίου είναι μέσα στο μάτι. Μπορούμε να κάνουμε ένα ουράνιο τόξο όποτε το θελήσουμε – πάτε στον κήπο, και απλά παρατηρήστε κάτω από νερό που πέφτει όπως ο Ήλιος κινείτε από επάνω. Τότε θα δείτε το ουράνιο τόξο. Το μάτι μπορεί και λαμβάνει το πλήρες φάσμα του Ηλιακού φωτός. Είναι σαν να έχουμε ένα γυάλινο παράθυρο. Το μάτι είναι το τέλειο όργανο για την λήψη όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου. Από την στιγμή που τα μάτια είναι λεπτεπίλεπτα μέρη του σώματος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο που να υπηρετούν τους σκοπούς μας χωρίς να καταστρέφονται. Οι σημερινές διδασκαλίες και ιδέες όπως το “μη βλέπετε το Ηλιακό φως καθόλου – θα βλάψετε την όραση σας”, “μη πάτε ποτέ έξω στον Ήλιο γιατί θα πάθετε καρκίνο”, προκαλούν αχρείαστη υστερία και παράνοια. Όσο πιο πολύ απομακρύνεστε από την φύση, τόσο το περισσότερο είναι ένας λόγος ασθένειας και αυτομάτως θα υποστηρίζετε πολυεθνικές εταιρίες. Υπάρχουν σαφή ασφαλής τρόποι για να πάρετε τα ευεργετήματα από την φύση χωρίς να εκθέσετε τους εαυτούς σας σε αρνητικές επιπτώσεις.
Ο καθένας θα έπρεπε να λαμβάνει ο Ηλιακό φως μόνο στις πρωινές ή απογευματινές ώρες, οι οποίες είναι έως 1 ώρα μετά την ανατολή ή 1 ώρα πριν την δύση. Έχει αποδειχτεί πέρα από λογικές αμφιβολίες ότι κατά την διάρκεια αυτών των ωρών, είναι ελεύθερος κανείς από έκθεση σε Υπέρυθρες και Υπεριώδης ακτινοβολίες. Τα επίπεδα των Υπεριωδών ακτινοβολιών κυμαίνονται στο 2 όλο το χειμώνα. Ο καλύτερος χρόνος για ηλιοθεραπεία εκτός του χειμώνα είναι οι 2 ώρες πριν την δύση και ή μετά την ανατολή. Το κοίταγμα στον Ήλιο έχει και επίσης και το πλεονέκτημα της λήψης των βιταμινών Α και D κατά την διάρκεια αυτής της 1 ώρας. Η βιταμίνη Α είναι απαραίτητη για την υγεία του ματιού, η μόνη βιταμίνη που απαιτεί το μάτι. Αν κοιτάζεται στον Ήλιο τα γυαλιά “θα φύγουν” και οι συσχετιζόμενες δυνάμεις του ματιού θα σας παρέχουν καλύτερη όραση χωρίς γυαλιά. Επιπλέον, Είναι ασφαλές να κοιτάζετε τον Ήλιο κατά την διάρκεια της 1 ώρας στην ανατολή και την δύση του, ή κατά την διάρκεια του χειμώνα όπου η ένταση είναι λιγότερη.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανατολή ή δύση. Είναι το πώς το προσδιορίζουμε. Ο Ήλιος είναι σταθερός και εμείς είμαστε αυτοί πάνω στην Γη που γυρίζουμε γύρο του. Ο HRM έκανε πειράματα στο ίδιο του το σώμα για 3 χρόνια και κατασκεύασε αυτή τη μέθοδο βασισμένη εμπειρικά. Αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Ο HRM δεν είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει αυτό. Τώρα χιλιάδες χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο και λαμβάνουν τα αποτελέσματα. Στην Βραζιλία, Αυστραλία, Γερμανία, πάνω από 3000 εκτίθενται στο φως. Αυτό είναι μια αναγέννηση μιας επιστήμης η οποία εφαρμοζόταν πάρα πολύ παλιά. Αρχικά αυτή ήταν μια πνευματική πρακτική στα αρχαία χρόνια και τώρα γίνετε μια επιστημονική πρακτική, την οποία μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας.
Για να καθορίσετε πότε είναι η περίοδος της ανατολής και της δύσης, μπορείτε να ελέγξετε μια τοπική εφημερίδα για να έχετε τον ακριβή χρόνο της κάθε μέρας. Και οι δύο χρονική περίοδοι (ανατολή – δύση) είναι καλές για πρακτική – εξαρτάται από το τι βολεύει τον καθένα. Μέρα με την μέρα αυτή η πρακτική γίνετε όλο και πιο δημοφιλής και έχει γίνει γνωστή ως το φαινόμενο HRM. Ο HRM το φαντάστηκε ότι μπορεί να είναι από το Human Resource Management!
Το κοίταγμα στον Ήλιο είναι μια πρακτική που γίνεται μία μόνο φορά σε μια ζωή. Δείτε τον ανατέλλοντα ή δύοντα Ήλιο – μία φορά την ημέρα, Πρώτη μέρα, κοιτάξτε το μέγιστο για 10 δευτερόλεπτα. Το δεύτερη μέρα κοιτάξτε για 20 δευτερόλεπτα στον Ήλιο προσθέτοντας 10 δευτερόλεπτα για κάθε μέρα που κάνετε την πρακτική. Οπότε στο τέλος 10 ημερών που θα έχετε κάνει SG θα έχετε κοιτάξει τον Ήλιο για 100 δευτερόλεπτα = 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα. Στέκεστε κοιτώντας τον Ήλιο όρθιοι και με γυμνά πόδια πάνω στη Γη. Τα μάτια μπορεί να ανοιγοκλείνουν ή να τρεμοπαίζουν. Ακινησία και σταθερότητα των ματιών δεν απαιτείται. Γιατί να μη δείτε τον Ήλιο αντί να βλέπετε τηλεόραση? Η ένταση της τηλεόρασης είναι πιο μεγάλη απ’ ότι ο ανατέλλοντας ή δύοντας Ήλιος. Αν μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση τότε μπορείτε εύκολα να κοιτάξετε τον ανατέλλοντα ή δύοντα Ήλιο με ασφάλεια. Να έχετε την πίστη ότι οι ακτίνες του Ήλιου ή το φως το οποίο παίρνετε μέσα από τα μάτια είναι ένα απέραντα ευεργετικά και δεν θα σας βλάψουν. Αυτό θα σας δώσει νωρίτερα, γρηγορότερα και ευκολότερα αποτελέσματα. Ακόμα και χωρίς το συστατικό της πίστης πάλι θα πάρετε τα αποτελέσματα που σας παρέχονται αφού κάνετε την πρακτική, αν και, θα πάρει περισσότερο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να περιορίσετε καμιά από της καθημερινές σας ρουτίνες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας κατά τις μέρες που κάνετε την πρακτική. Η πείνα θα εξαφανιστεί τελικά από μόνη της.
Μπορείτε να θεωρείτε το SG από το ίδιο σημείο και την ίδια ώρα κάθε μέρα. Ακολουθώντας ένα 24ώρο σχέδιο, αυτό θα έχει πλεονεκτήματα. Αν προσεύχεστε μπορείτε να κάνετε την προσευχή της επιλογής σας. Καμία δεν υποδεικνύεται και δεν απαιτείται. Ως μια προνοητικότητα, ας έχετε εξετάσει τα μάτια σας από ένα γιατρό. Αυτό είναι μια επιστημονική οπτική γωνία για το θέμα της προφύλαξης. Επίσης, μπορείτε να έχετε περιοδικές εξετάσεις. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε φωτογραφικές κάρτες μέτρησης για να παρακολουθείτε τις ακτινοβολίες τις Υπέρυθρες και τις Υπεριώδης, οι οποίες κοστίζουν γύρω στα 2 δολάρια. (Οι κάρτες αυτές κρατιούνται μπροστά στο Ηλιακό φως). Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε ένα ακριβό photosensometer (Φώτο – αισθαντικός – μετρητής). Αν τα μάγουλα σας αρχίζουν και ζεσταίνονται σταματήστε το κοίταγμα. Να χρησιμοποιείτε κοινή λογική.
Όταν φτάσετε τους 3 μήνες θα έχετε κοιτάξει τον Ήλιο σε έκταση 15 λεπτών. Αν μπορείτε να δείτε τηλεόραση για 3 ώρες, σίγουρα μπορείτε να δείτε  τον Ήλιο για ένα τέτοιο χρονικό διάστημα. Τι γίνεται όταν φτάσετε το όριο των 15 λεπτών? Η Ηλιακή ενέργεια ή οι Ηλιακές ακτίνες είναι η οδός που πίσω από τον αμφιβληστροειδή φτάνει ως τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Καθώς ο εγκέφαλος λαμβάνει τον εφοδιασμό αυτόν σε δύναμη μέσα από αυτή την οδό, δραστηριοποιείται ως ένας “brainutor”. Ένα από τα λογισμικά προγράμματα τα οποία είναι κληρονομημένα στον εγκέφαλο θα αρχίζει να “τρέχει” και θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τις αλλαγές από τις στιγμή που δεν θα έχετε νοητικές εντάσεις και ανησυχίες. Εκτός αυτού, θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής ως μέσον για ανάπτυξη θετικών νοητικών καταστάσεων αντί για αρνητικών. Άλλωστε, θα γίνουμε άφοβοι από την στιγμή που οι ψυχώσεις μας θα έχουν εξαφανιστεί οπότε δεν θα έχουμε νοητικές ασθένειες. Αυτή είναι η πρώτη φάση της μεθόδου και λήγει γύρω στους 3 μήνες.
Οι άνθρωποι έχουν θετικές και αρνητικές ικανότητες, οι οποίες είναι οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Στην απουσία ηλιακού φωτός αναπτύσσουμε τις κακές ικανότητες. Τελικά, ακόμα και η πνευματική άγνοια φεύγει μακριά. Μερικές φορές, μπορεί να μπερδευτείτε από αυτά που ακούτε ή διαβάζετε. Λαμβάνετε αντιφατικές πληροφορίες όπως πχ ότι το κόκκινο κρασί είναι καλό για εσάς αλλά το αλκοόλ είναι κακό για εσάς. Έχετε σύγχυση με τα προβλήματα της ζωής απεχθάνεστε να πάρετε αποφάσεις. Αλλά μετά από 3 μήνες που έχετε κάνει SG, αναπτύσσετε μια αίσθηση σιγουριάς και γνωρίζετε τις απαντήσεις για τον εαυτό σας πνευματικά. Υπάρχει μια ισορροπία του νου, όταν είστε σε θέση να διακρίνετε τις προσωπικές απαντήσεις – τις σωστές απαντήσεις. Αναπτύσσετε δυνάμεις που ήδη έχετε κληρονομικές μέσα σας. Οι κακές ιδιότητες εξαφανίζονται, ο θυμός, η απληστία, η ζήλια φεύγουν από εσάς. Αν είστε θετικοί και άφοβοι, δεν θα βλάψετε κανέναν ούτε θα πληγώσετε κανέναν. Θα γίνετε ένα άτομο με συμπόνια. Αυτή είναι μια μεγάλη συνεισφορά στην παγκόσμια ειρήνη. Μια θετική προσέγγιση δημιουργεί λύσεις για τα προβλήματα και την φθορά της κοινωνίας. Δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης για περιβαλλοντολόγους . Δεν πετάμε τα απορρίμματα. Μετά από τρεισήμισι μήνες τα πάντα αλλάζουν.
Αλλωστε, η νοητική κατάθλιψη θα φύγει. Οι ψυχίατροι παρατηρούν ότι η λύπη προκαλείται από έλλειψη Ηλιακού φωτός. Με την τεχνική του SG δεν θα έχετε κατάθλιψη για ολόκληρη την διάρκεια της ζωής σας. Θα επιτύχετε μια τέλεια ισορροπία του νου. Ο φόβος του θανάτου θα φύγει μακριά. Η κατάσταση του νου θα είναι τέτοια που μπορείτε να καλωσορίσετε τον θάνατο. Ότι είναι να γίνει θα μπορείτε να το αφήνετε να γίνει. Δεν θα υπάρχουν ανησυχίες. Ο καθένας έχει κάποιου είδους νοητικές διαταραχές, οι οποίες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ανθρώπου, οι οποίες όμως μπορούν να αφαιρεθούν με την χρήση του Ηλιακού φωτός.
Κατόπιν, οι φυσικές ασθένειες θα αρχίσουν να θεραπεύονται. Το 70 με 80% της ενέργειας που συνθέτεται από την τροφή μας λαμβάνεται από τον εγκέφαλο και χρησιμοποιείται  ως καύσιμο σε εντάσεις και ανησυχίες. Με την έλλειψη νοητικής έντασης, ο εγκέφαλος δεν χρειάζεται πλέον τη ίδια ποσότητα ενέργειας όπως παλιά. Καθώς προχωράτε με το SG, και καθώς οι εντάσεις σας μειώνονται η ανάγκη για λήψη τροφής θα μειωθεί.
Όταν θα φτάσετε τα 30 λεπτά διάρκειας συνεχούς κοιτάγματος του Ηλίου, σιγά, σιγά θα ελευθερωθείτε από φυσικές ασθένειες αφού όλα τα χρώματα του Ηλίου θα έχουν φτάσει στον εγκέφαλο μέσα από το μάτι. Ο εγκέφαλος ρυθμίζει την ροή της χρωματισμένη prana (ενέργεια) κατάλληλα στα αντίστοιχα όργανα. Όλα τα εσωτερικά όργανα παίρνουν αρκετή τροφοδότηση από την απαιτούμενη χρωματισμένη prana. Τα ζωτικά όργανα εξαρτώνται από το καθορισμένο Ηλιακό χρώμα της prana. Τα νεφρά κόκκινο, η καρδιά κίτρινο, το συκώτι πράσινο κτλ… τα χρώματα φτάνουν στα όργανα συμπληρώνουν την ανεπάρκεια. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι χρωματό-θεραπείες  και οι ενεργειακές θεραπείες όπως το Ρέικι. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες για την χρωματό-θεραπεία. Αυτή είναι η διαδικασία για την απελευθέρωση από τις ασθένειες του σώματος σε μια περίοδο έξι μηνών. Μετά από 3-4 μήνες μπορείτε να θεραπευτείτε από τις σωματικές σας ασθένειες με την αυτό-υποδήλωση, η οποία είναι η φαντασία και ο οραματισμός να θεραπεύει τις ασθένειες κατά την διάρκεια που κοιτάτε τον Ήλιο. Επιστημονικές μέθοδοι όπως το Σολάριουμ, οι κρύσταλλοι, τα χρωματιστά μπουκάλια, φυσικές πέτρες, πολύτιμοι λίθοι, όλα αυτά εκμεταλλεύονται την Ηλιακή ενέργεια, η οποία είναι αποθηκευμένη σε αυτές τις φυσικές πέτρες. Μπορείτε να κρατάτε φυσικές χρωματιστές πέτρες μέσα στο νερό που πίνετε για γρηγορότερη ανάρρωση.
Στα σολάριουμ υπάρχει συνήθως μια πλατφόρμα σε ύψος 100 ποδιών όπου κάθε ένα από τα 7 γυάλινα διαμερίσματα έχει δομηθεί για κάθε ένα VIBGYOR χρώματα. Αυτή η πλατφόρμα περιστρέφετε γύρο από τον Ήλιο όλη την ημέρα και σύμφωνα με την ασθένεια που έχει διαγνωστεί, ο ασθενής τοποθετείται στο κατάλληλο χρώμα για θεραπεία. Παρόμοια, γυάλινα μπουκάλια με νερό σε διαφορετικά χρώματα κρατιούνται στον Ήλιο για 8 ώρες. Το νερό “Ήλιο-ποιείται” και αποκτά φαρμακευτική αξία και χρησιμοποιείται για την θεραπεία διαφόρων ασθενειών.
Η φωτοσύνθεση, την οποία εμείς παρερμηνεύουμε, δεν χρειάζεται στη πραγματικότητα την χλωροφύλλη. Μόνο το φυτικό βασίλειο την χρειάζεται την χλωροφύλλη. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να το κάνει με διαφορετικό μέσο. Η φωτοσύνθεση διαμορφώνει την Ηλιακή ενέργεια σε μια χρησιμοποιήσιμη μορφή ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο τα φωτοβολταϊκά κύτταρα δουλεύουν και παράγεται ηλεκτρισμός, παρόμοια το νερό ζεσταίνεται, το φαγητό μαγειρεύεται σε Ηλιακή κουζίνα, και οι Ηλιακές μπαταρίες δρομολογούν τα αυτοκίνητα.
Τα μάτια λαμβάνουν το πλήρες φάσμα του Ηλιακού φωτός, το οποίο διανέμεται στα διαφορετικά μέρη του σώματος από τον εγκέφαλο σε μια σχέση: ανάγκη προς βάση. Ως αποτέλεσμα, θεραπεύεστε από κάθε ασθένεια. Ένας τρίτος διαμεσολαβητής αποφεύγεται. Είστε ο κύριος του εαυτού σας μέσα σε 6 μήνες. Καθώς συνεχίζετε το κοίταγμα στον Ήλιο, η ενέργεια δεν χρησιμοποιείται πλέον για νοητικές βλάβες ή σωματικές ασθένειες, έτσι το επίπεδο αποθέματος ενέργειας αυξάνεται στο σώμα. Στους 7.5 μήνες και 35 λεπτά του Ηλιακοί κοιτάγματος είναι που η πείνα αρχίζει και μειώνεται φανερά. Η ανάγκη για λήψη φαγητού μειώνεται. Κανένας δεν χρειάζεται να τρώει πιο πολύ από το επίπεδο της πείνας του. Η πείνα έρχεται εξαιτίας των ενεργειακών απαιτήσεων του σώματος, το οποίο είναι απαραίτητο για την επιβίωση του. Αλλά η τροφή δεν είναι μια αναγκαιότητα για το σώμα ώστε να λειτουργήσει. Μόνο η ενέργεια είναι. Τυπικά, παίρνετε έμμεσα την Ηλιακή ενέργεια όταν τρώτε φαγητό, η οποία είναι προ-παραγόμενη από την Ηλιακή ενέργεια. Αν δεν υπάρχει Ηλιακό φως, καμία τροφή δεν καλλιεργείται. Μέσα στην διάρκεια των 6 μηνών θα αρχίσετε να έχετε την αυθεντική τροφή της μικρό-τροφής, η οποία είναι ο Ήλιος. Επιπρόσθετα, αυτό μπορεί να αποτρέψει τις βλάβες από τις τοξίνες που βάζουμε μέσα στο σώμα μας καθώς τρώμε κανονικό φαγητό.
.
Συνεπώς, καθώς καταναλώνετε την τροφή στην αυθεντική της μορφή, η πείνα αρχίζει να εξαφανίζεται. Σε 8 μήνες, μπορείτε να δείτε την πείνα να έχει φύγει τελείως. Για έναν νωθρό ή αδύναμο μαθητή ή για κάποιον χωρίς πίστη, αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να πάει στους 9 μήνες ή 44 λεπτά. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, η πείνα εξαφανίζεται για πάντα. Όλοι οι μηχανισμοί που συνδέονται με την πείνα όπως το άρωμα, η επιθυμία, και η λιγούρα εξαφανίζονται. Άλλωστε, τα ενεργειακά επίπεδα είναι στον υψηλότερο βαθμό. Υπάρχει μια γνώμη (και είχα αυτή την εμπειρία) ότι ο εγκέφαλος είναι καλά δραστηριοποιημένος με την Ηλιακή ενέργεια. Καλά τα καταφέρατε, έχετε γίνει μια Ηλιακή κουζίνα.
Μετά τους 9 μήνες ή όταν φτάσετε το επίπεδο των 44 λεπτών, πρέπει να σταματήσετε το SG διότι η Ηλιακή επιστήμη απαγορεύει περαιτέρω κοίταγμα για το καλό της υγείας των ματιών. Το σώμα θα αρχίσει να αποφορτίζεται όταν σταματήσετε την πρακτική, το οποίο θα πρέπει να επαναφορτιστεί. Τώρα πρέπει να περπατάτε με γυμνά πόδια σε γυμνή Γη για 45 λεπτά ημερησίως συνολικά για 6 μέρες. Χαλαρό βάδισμα μόνο. Δεν χρειάζεται να τρέχετε να κάνετε τζόκιν ή να βιάζεστε. Οποιαδήποτε βολική ώρα της ημέρας είναι εντάξει, αν και είναι προτιμότερο να το κάνετε όταν η Γη είναι ζεστότερη και το Ηλιακό φως πέφτει πάνω στο σώμα σας. Όταν βαδίζετε με γυμνά πόδια, ένας σημαντικός αδένας στο κέντρο του εγκεφάλου που λέγεται επίφυση ή τρίτο μάτι δραστηριοποιείται. Το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού αντιπροσωπεύει αυτόν τον αδένα. 25 χρόνια πριν νομίζανε πως ήταν ένας άχρηστος αδένας. Τώρα έχει γίνει ένας σημαντικός αδένας για μελέτη και μέχρι τώρα γύρω στα 18,000 συγγράμματα έχουν εκδοθεί για αυτόν. Πάντοτε ήταν γνωστός ως η Θέση της Ψυχής. Η επίφυση έχει τις απολήξεις των οπτικών νεύρων. Τα υπόλοιπα 4 δάχτυλα αντιπροσωπεύουν αδένες επίσης – υπόφυση, υποθάλαμος, θάλαμος, και αμυγδαλή. Η Αμυγδαλή τα τελευταία 2 χρόνια έχει κερδίσει την σπουδαιότητα στην ιατρική έρευνα. Είναι ένας Ηλιακός πυρήνας ή μια κοσμική ενέργεια και παίζει είναι σημαντικό ρόλο στην φωτοσύνθεση μέσω του Ηλιακού φωτός φτάνοντας στον εγκέφαλο μέσω του ματιού. Όταν περπατάτε με γυμνά πόδια, το βάρος του σώματος διεγείρει όλους αυτούς τους 5 αδένες μέσω των δακτύλων των ποδιών. Αυτό ενδυναμώνετε από την θερμή / ενέργεια και την Ηλιακή prana που πέφτει πάνω στο κεφάλι ή το Τσάκρα της κορυφής του κεφαλιού. Τα τσάκρα δεν είναι στην σπονδυλική στήλη όπου εκεί βρίσκεται η τοποθεσία του οραματισμού τους, είναι σίγουρα στον εγκέφαλο. Όλα αυτά παράγουν ένα μαγνητικό πεδίο και το σώμα / εγκέφαλος επαναφορτίζεται με την ενέργεια του Ήλιου που μπαίνει μέσα σας. Χαλαρώστε. Περπατήστε 45 λεπτά για ένα χρόνο και η τροφή θα συνεχίσει να μένει μακριά σας. Μετά από 1 χρόνο επαναφορτισμού, αν είστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο σας μπορείτε να σταματήσετε το περπάτημα με γυμνά πόδια. Λίγα λεπτά Ηλιακής ενέργειας να πέφτει επάνω σας μια φορά κάθε 3-4 μέρες θα είναι αρκετή από κει και πέρα.
Αλλά αν θέλετε να ενδυναμώσετε το αμυντικό σας σύστημα, τότε συνεχίστε το βάδισμα με γυμνά πόδια. Επίσης αν θέλετε η δύναμη της μνήμης σας ή της ευφυΐας σας να αυξηθεί, συνεχίστε την πρακτική με το βάδισμα. Καθώς αυξάνετε Ηλιακή θερμότητα στα πόδια σας ο εγκέφαλος θα δραστηριοποιείται όλο και πιο πολύ, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω δραστηριοποίηση της επίφυσης. Η επίφυση έχει ορισμένες ψυχικές και κατευθυντικές λειτουργίες. Κατευθυντικές σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να πετάξει σαν τα πουλιά. Μπορείτε να αναπτύξετε ψυχικές ικανότητες όπως τηλεπάθεια, όραση εξ αποστάσεως και να έχετε το σώμα σας σε διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα. Η επιστήμη έχει επικυρώσει τις ανθρώπινες ψυχικές λειτουργίες και ιατρικά πειράματα έχουν γίνει για την διαπίστευση τους. Διαφορετικά τμήματα του σώματος και των οργάνων του εξαγνίζονται από την στιγμή που σταματάτε να τρώτε λόγω της αποτοξίνωσης. Τα διάφορα εσωτερικά όργανα παίζουν διαφορετικού μηχανικούς ρόλους για τον σκοπό των διαστημικών ταξιδιών και της πτήσης. Υπάρχει μια άλλη χρηστική αξία (άλλη από την χώνεψη της τροφής) για τα εσωτερικά όργανα. Όλοι οι αδένες έχουν πολλές λειτουργίες και μπορούν να τον διεκπεραιώσουν στο ευνοϊκότερο επίπεδο μέσα από την Ηλιακή ενέργεια. Αν είσαστε τυχεροί και δραστηριοποιήσετε τον εγκέφαλο στο έπακρο, τότε σίγουρα θα φτάσετε στην Φώτιση. Θα μπορείτε να διαβάσετε το παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αυτή η μέθοδος μπορεί με ασφάλεια να εφαρμοστεί για τον έλεγχο της παχυσαρκίας. Σχεδόν όλα τα προβλήματα λύνονται.
Ιστορικά, πολλοί άνθρωποι κατάφεραν να παραμείνουν χωρίς τροφή. Σύμφωνα με το Βασιλικό Ιατρικό Κολέγιο του Λονδίνου το 1922 θεσπίστηκε ότι οι Ηλιακές ακτίνες ήταν η καλύτερη τροφή για τον άνθρωπο. Αν και κανένας δεν είχε παραθέσει για ποιον λόγο υπήρχε η τεχνική τους πχ ο Γιογκανάντα στον βιβλίο του “Η αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι” πήρε συνεντεύξεις από πολλούς αγίους και μυστικιστές για να βρει το μυστικό της απουσίας λήψης τροφής… μια κοινή αναφορά ήταν ότι η Ηλιακή ενέργεια έμπαινε από κάποια μυστική πόρτα και έφτανε στον προμήκη μυελό του εγκεφάλου. Αυτοί δεν αποκάλυψαν το μυστικό τους. Αυτή η γνώση χάθηκε από το κοινό εκείνη την εποχή.
Μια διεθνής ομάδα από 21 γιατρούς επόπτευαν τον HRM στην Αχμενταμπάντ για 411 μέρες, κατά την διάρκεια των οποίων παρέμεινε μόνο με νερό. Υπήρξαν εθελοντές οι οποίοι κάνανε 24ώρη παρακολούθηση. Αν και η Ηλιακή ενέργεια ήταν υπεραρκετή για τις ενεργειακές ανάγκες του HRM, ήπιε καφέ, τσάι και γάλα με βούτυρο για να ικανοποιήσει την οικογένεια του και τους γιατρούς. Μετά το πείραμα και τα αποτελέσματα στην Αχμενταμπάντ ο HRM προσκλήθηκε στο Πανεπιστήμιο Τόμας Τζέφερσον και στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο του Πεν στην Φιλαδέλφεια. Θέλανε να μελετήσουν και να εξετάσουν τον αμφιβληστροειδή του, την επίφυση και τον εγκέφαλο του. Μερικά από τα αρχικά αποτελέσματα ήταν ότι τα γκρι κύτταρα στον εγκέφαλο του HRM αναγεννιόντουσαν. 700 φωτογραφίες έχουν παρθεί. Οι νευρώνες έχουν αναφερθεί να είναι ενεργοί και να μη πεθαίνουν. Η επίφυση του δεν συρρικνώθηκε το οποίο είναι τυπικό να συμβαίνει μετά τα 50 χρόνια και το μεγαλύτερο μέγεθος που μπορεί να έχει είναι 6 χ 6 mm. Ωστόσο, η επίφυση του HRM μετρήθηκε να είναι 8 χ 11 mm.
Αυτοί που κάνουν την τεχνική του κοιτάγματος στον Ήλιο (οι λεγόμενοι Sun Gazers), εθελοντικά επιτρέπουν να εξεταστούν αλλά λόγω του χρηματικού κόστους πολλά αποτελέσματα φυσιολογικά δεν μπορούν να εκδοθούν. Το SG είναι η μόνη απάντηση στην αρθρίτιδα, την ημικρανία και τις θρομβώσεις. Οι θρομβώσεις είναι κοινό πρόβλημα αυτές τις μέρες λόγω του ότι καθόμαστε πολύ σε καρέκλες και τα πόδια πάντα κρέμονται και αιωρούνται. Η αντικατάσταση της επιγονατίδας έχει γίνει τις μόδας. Ακόμα και όταν δεν απαιτείται, πολυέξοδες εγχειρήσεις γίνονται λόγω της κακής ιατρικής πράξης και της απληστίας. Ας μην είμαστε εξαρτώμενοι σε εξωτερικές πηγές. Ας γίνουμε οι κύριοι του εαυτού μας. Ας κάνουμε το SG.
Μπορείτε να σπάσετε την πρακτική σε τρις φάσεις. Από 0 έως 3 μήνες, από 3-6 μήνες και από 6-9 μήνες. Πρέπει να περπατάτε με γυμνά πόδια για 45 λεπτά για την υπόλοιπη ζωή σας. Η τροφή μας κάνει να διαπράττουμε τον μέγιστο πόνο στους άλλους και να εκμεταλλευόμαστε τους άλλους.
Η μοναδικότητα του HRM είναι ότι έχει παραδώσει το σώμα του για παρατήρηση και πειράματα στην επιστημονική κοινότητα. Οι εγκεφαλικές λειτουργίες είναι πολύπλοκες και κάποιος είναι δύσκολο να εξηγήσει γιατί η τροφή δεν είναι απαραίτητη. Πως μπορεί ο Ήλιος να κάνει τέτοια θαύματα δεν μπορεί να εξηγηθεί. Αν και οι επιστήμονες συμφωνούν ότι η πείνα απόλυτα εξαφανίζεται. Ο HRM προτείνει τα παρακάτω βιβλία για έχουν την περιέργεια.
Το Φως και Ιατρική του μέλλοντος, του Τζέικομπ Λίμπερμαν, Ο θεραπευτής Ήλιος : Το Ηλιακό Φως και η Υγεία του 21ου αιώνα του Ρίτσαρντ Χόμπντευ.
Το εξώφυλλο και από τα δύο βιβλία ζητά να πετάξετε τα γυαλιά ηλίου όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.
Αποφεύγουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα των Ηλιακών ανέμων. Κανένας δεν σας ζητάει να κοιτάξετε τον Ήλιο κατά την διάρκεια της ημέρας ανάμεσα στις ώρες 10 το πρωί με 3 το απόγευμα. Επίσης μη χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Όταν το σώμα ζεσταίνεται και αρχίζετε να ιδρώνετε είναι χάσιμο του προϊόντος και πρέπει να το αφαιρέσετε από το σώμα. Όταν είστε βαμμένοι και παστωμένοι με λοσιόν και κρέμες αρχίζουν να εκφυλίζονται και τα χημικά τους εισέρχονται στο σώμα. Είναι η δική μας κακή χρήση της ιατρικής – που εμείς κατηγορούμε τον Ήλιο για καρκίνους του δέρματος. Η Ηλιοθεραπεία κατά την διάρκεια της ημέρας πρέπει να αποφεύγεται (μεταξύ 10 το πρωί με 3 το απόγευμα).
Υπάρχει μια πρακτική για την λήψη ενέργειας σε προσωρινή βάση στην Αμερική. Για να πάρουν ενέργεια για το σώμα τους, οι ιθαγενείς κάνουν Ηλιοθεραπεία με το να στέκονται στον Ήλιο για δύο ώρες το πολύ εκθέτοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του σώματος τους και για αυτές τις μέρες δεν χρειάζονται φαγητό. Συντηρούνται στην μικρό-τροφή από το Ηλιακό φως. Όταν τα σύννεφα μαζεύονται γινόμαστε κακοδιάθετοι. Με το που βλέπουμε τον Ήλιο γινόμαστε ενεργητικοί.
Σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν θαύματα, τα πάντα είναι επιστήμη. Υπάρχει μια εξήγηση για οτιδήποτε και τα πάντα είναι δυνατά. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες όσο είναι και η ανθρώπινη φαντασία. Το να κάνετε χρήση της Ηλιακής ενέργειας είναι ένας ασφαλής τρόπος και δεν είναι για βλαπτικούς σκοπούς. Το αίτημα του HRM είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την πρακτική για προσωπική ευημερία/ανάπτυξη και για την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου